Volg ons op Pinterest Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Registreren     |  

Ronnie RokebrandRonnie Rokebrand is geboren in oktober 1954 in het Gooische dorpje Blaricum. Hij is getrouwd met Cora. Uit dit huwelijk werden in 1989 en 1990 twee kinderen geboren, een zoon en een dochter. Na zijn opleiding tot leraar Aardrijkskunde reisde hij met enige regelmaat over de wereld. Tijdens deze reizen schreef hij een groot aantal reishandboeken. In de jaren negentig van de vorige eeuw pionierde hij op het Internet en was hij direct betrokken bij de oprichting van Elmar Reizen, het eerste reisbureau op Internet. In 2007 werd hij tevens directeur van de VakantieDiscounter. Ook tijdens zijn werkzaamheden voor Elmar Reizen en de VakantieDiscounter was hij in de gelegenheid om tal van landen in de wereld te bezoeken. Op dit moment is Ronnie lid van de directie van een aantal vakantieparken en werkt hij onder meer mee aan de vakantievergelijkingssite DikkePortemonnee.nl.

Enkele jaren geleden zette Ronnie de eerste letters op papier voor zijn internationale thriller Operatie Hanokmin. Deze thriller wordt in mei 2018 gepubliceerd door Uitgeverij LetterRijn. Deze spannende thriller speelt zich af in verschillende landen en vindt zijn climax tijdens de massamoorden in Rwanda. Het boek gaat ook echter ook over manipulatie.

Operatie Hanokmin:

Op 6 april 1994 wordt een vliegtuig, met daarin de Rwandese president Habyarimana en de president van Burundi, Ntaryamira, tijdens de voorbereidingen om in Kigali te landen, neergehaald. Een dodelijke tragedie die nooit is opgehelderd. Een verschrikkelijk bloedbad is het gevolg: in drie maanden tijd worden in Rwanda zo'n 900.000 onschuldige Tutsi’s en gematigde Hutu’s op gruwelijke wijze vermoord. De Nederlandse journalist Mike raakt tegen wil en dank betrokken bij deze gebeurtenissen én bij het werk van de Israëlische en Franse geheime diensten. In deze zinderende thriller, waarin een opleidingskamp van de terreurorganisatie Al-Qaida moet worden vernietigd, wordt langzaam duidelijk wat er op die fatale datum is gebeurd ...

Een bloedstollende internationale thriller en de opheldering van een complex en onvoorstelbaar complot.


Copyright © 2018 Uitgeverij LetterRijn