Volg ons op Pinterest Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Registreren     |  

Verhalenwedstrijd 2018Deadline

Er hangt jou of iemand uit je omgeving iets boven het hoofd en jij hebt nog exact één etmaal om jezelf of die andere persoon/personen van de ondergang te redden. Een duidelijke deadline die wellicht een zowel letterlijke als figuurlijke betekenis krijgt. Vierentwintig uur om jezelf of iemand die je erg dierbaar is uit de levensgrote problemen te helpen en de klok tikt genadeloos door.

Die deadline staat centraal in onze verhalenwedstrijd en het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 2500 en maximaal 4500 woorden.

Omdat het de bedoeling is om uiteindelijk tot een spannende verhalenbundel te komen, dient er in elk geval één personage te sterven. Dat kan hetzij het gevolg van het verstrijken van de deadline zijn, hetzij de directe aanleiding en onderdeel van de problemen waardoor de klok is gaan lopen. De deadline staat centraal in je verhaal al mag je wel gebruik maken van een flashback om het ontstaan van het probleem te schetsen.

Als jij een gooi wilt doen naar een plaats in de verhalenbundel, meld je dan aan door het sturen van een mail naar verhalenwedstrijd@letterrijn.nl en vermeld in het onderwerp Deadline. Hoewel aanmelden geen verplichting is, geeft het ons wel een redelijke indicatie van de hoeveelheid werk waar de zes juryleden zich later dit jaar aan mogen wagen. Bovendien ontvang je dan ook met enige regelmaat een update over de stand van zaken.Copyright © 2018 Uitgeverij LetterRijn