Volg ons op Pinterest Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Registreren     |  

Verwacht

             Oktober 2016 Masterplan


Op 4 oktober zal de actiethriller Masterplan  van auteur en politieman Pjotr Vreeswijk verschijnen. 

Ruim zeventig jaar nadat een Duitse naziwetenschapper zijn geheime Wunderwaffen van de brandstapel wist te redden, vindt er in het grensgebied van Soedan een mysterieuze explosie plaats waardoor de bevolking van een compleet dorp van de aardbodem verdwijnt.

Als het bericht van de slachting Europa bereikt, wordt Alex De Klerck, een agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, gevraagd een onderzoek in te stellen. Samen met zijn team reist hij naar Khartoem, waar zij door een lokaal ingehuurde agent worden opgevangen.

Ze weten niets, hebben amper aanknopingspunten en zijn geheel aangewezen op de hulp van een onbetrouwbare huurling.

Als het team dicht bij de ontknoping komt, slaat een onzichtbare vijand meedogenloos toe en doet Alex een huiveringwekkende ontdekking; de wereld staat op het punt drastisch te veranderen.


                                                                   November 2016, RauwOp 4 november verschijnt Rauw, de nieuwe Young Adult van Yvonne Deinert. 

Met de sportschool, school, zijn vrienden en zijn vriendin is het leven van de negentienjarige Bram best oké, tot in een klap alles anders wordt.

Sporten, stappen, examens en feesten krijgen ineens een rauwe rand. Maar ondanks zijn woede, twijfels en verdriet gaat hij door.

Rauw is een verhaal over verlies en pijn maar vooral over keihard vallen, opstaan en je leven na een heftige gebeurtenis weer op de rails krijgen.

Net als in haar debuut Het midden van nergens slaagt Yvonne erin om een realistisch verhaal te schrijven, dat raakt en je lang bijblijft. 
    
   Copyright © 2018 Uitgeverij LetterRijn